Emulator za ps2 igrice

off-topic - Sve što inače nema veze sa temom sajta

Moderatori: Video Majstor, Goja, djyova, prijateljv, Ilidan, kadetoni

Opis foruma
off-topic - Sve što inače nema veze sa temom sajta

Ovde možete pričati o bilo čemu što nema veze s videom.

Takodje, ako ne znate u koju temu da postavite pitanje, postavite ovde pa ćemo premestiti u odgovarajući forum.

Emulator za ps2 igrice

Postod ShoX » 03.05.2012 11:51

Obradovao sam se kada sam saznao za ovo i instalirao i krenuo da igram...
Zanima me oko svega ovoga, da li je normalno to što mi baguje i slika treperi... Ako nije, koja su podešavanja najbolja i šta da uradim da ovo radi dobro..

Evo konfiguracija računara:
Intel (R) Dual-Core E6500 2,93 GHz
NVidia GeForce 9500GT 1GB DDR2
3GB rama, DDR2 800 MHz

Windows 7 Ultimate, 32 bit-ni
Ako još nešto treba, recite....
ShoX
Član foruma

Pridružio se:  12.08.2011 13:21

Re: Emulator za ps2 igrice

Postod Video Majstor » 04.05.2012 0:54

Ja sam koristio samo emulator za PS1 pa ne znam detalje za ovaj ali mogu ti reći da nije neobično da trza bar u 50% igara. Emulatori inače jako loše iskorištavaju kompjuter a uz to ima i sledeća činjenica: Da je PS2 moguće lepo emulirati onda bi ugradili emulator u PS3 i onda bi mogli igrati i stare igrice na PS3. Međutim kao štio znaš uspeli su samo mali broj PS2 igara da pokrenu na PS3.

koja su podešavanja najbolja i šta da uradim da ovo radi dobro..
U vezi podešavanja možda mogu malo pomoći. Okači neki screenshoot ekrana sa podešavanjima pa da vidimo.

...Obično kod emulatora pomaže da se poveća korišćenje memorija na maksimum (jer PC kompjuter ima daleko više RAMa nego što PS2 koristi). Da se smanji rezolucija. Da se isključe neki od efekata i grafičkih mogućnosti (grupa opcije rendering).... da se u task manageru poveća prioritet emulatora...
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma

Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Vrati se na Svaštara