Video Majstor je napisao:Fajlove trebaš prevući i onaj veliki prozor GORE LEVO gde piše "name, size, duration, state..."učitao sam i MEDAICODER, ALI NEZNAM priljepiti pjesmu-koncert i nisam siguran da li pokušavam staviti fajl u pravi prozor
1) da li naziv fajla koji copy/pejstam stavljam u prozor gore desno displeya gdje piše OUTPUT FOLDER , pa u prozoru još piše Original folder ...to valjda mora obrisati što je u prozoru i onda C/P naziv moga koncerta koji vadim IZ DATOTEKE MOJA MUZIKA?
ili to nekako stavim u veći prostor gore ljevo , pozicija ispod rubrika: NAME SIZE DURATION ... ?
ja laički mislim da će se to tu pokazati nakon što stavim u OUTPUT FOLDER na desnoj strani?
da li se možda fajl učitava u veći prozor još ispod di piše: CURRENT TASK?PASTE ne radi. Fajlovi se dodaju na listu u mediacoder una sledeći način: Možeš otvoriti recim ofolder "MOAJ MUZIKA" i onda klikneš na fajl i ne puštaš ga već dovučeš u prozor mediacodera. Drugi način je da u mediacoderu klikneš na taster "Add file" prepoznaćeš ga po znaku "+"ali mi postavljanjem kurzora U PROZORČIĆ i klikanjem nije nikako davalo FUNKCIJU ZALJEPI ( PASTE) , već se nudilo samo PONIŠTI , pet redaka niže REDOSLJED ČITANJA ZDESNA NALJEVO, pa ispod još tri reda OTVORI ME....Naziv fajla će biti isti, samo što možeš da bitraš gde će taj fajl biti snimljen. Ako u polju "OUTPUT FOLDER" piše <original> onda će biti snimljeni u isti folder gde su fajlovi i sada. Ako hoćeš možeš kliknuti na onaj mali taster pored "..." pa da sam izabereš folder koji ti hoćeš.značI, nije mi nudio funkcije : izreži, kopiraj, ZALJEPI i izbriši...
tako da u biti ne mogu staviti naziv fajla??
E sad kad se radi demuxovanje, on nekada ne stavi razultat tamo već u folder gde j instaliran mediacoder (C:\Program Files\MediaCoder)... ali bitn oje da on uradi posao. Fajlove koje dobiješ ćeš lako naći.Na START trebaš kliknuti da počne konvertovanje. To sam napisao u koraku 7.malo sam to gledao i smao na kraju kada oću da pokrenem to demuxovanje gdje da stisnem, da potvrdim unos:
gore na vrHU displeja na poziciju: PLAY ili na poziciji još desno START?Greška! Izvini! slučajno sam preskočio broj 6.malo sam proučavao one sve pozicije u NEDICODERU za demuxovanje pa sam vidio da u tvojim uputama nema rubrike 6)....vjerojatno si nešto brisao što MI ne treba?![]()
Znači, sledi korake redom nema veze što nema korak broj 6.
p.s.
Moram napraviti pravi tutorijal za to sa slikama... Nemam baš sada vremena ali biće s vremenom.
hvala majstore na preciznim uputama
to sam sve tako napravio i išlo je glatko bez nekih problema
sve mi je demuxovalo , javilo na kraju da je sve napravljeno...ja sam sve to snimio u novu datoteku koju sam nazvao DEMUXOVANA MUZIKA
U toj mapi sam svu demukovanu muziku-koncerte imao u 2 primjerka
na kraju snimljenog filea pisalo je : flv-audio-0
i tako čini mi se na oba fajla....s tim da je jedam fajl na sličici ispred naziva ima plavu notu i traku filmske vrpce, a drugi fajl iste veličine u Mbajtima ikonicu plava nota+ Mp3
po tome sam zaključio da je sve dobro snimljeno jer mi je snimio i početni FLV format-ekstenziju, i demuxovanu MP3 ekstenziju...barem je tako zaključujem
onda sam ušao u nero snimalicu, stavio poziciju add i označio fajl-koncert sa ikonicom MP3 +plava nota
ali nažalost nije mi ni započeo snimanje!??? ( pokušao sam sa oba 2 snimka koncerta i mark knoplerom i talking headsima koje sam oba demuxovao i imao u mp3 ekstenziji!)
alio nijedan od koncerata nije htio učitat??
davalo je u dijal.okviru ovu poruku:
IT MAY BE POSSIBLE THAT THE FILES CAN BE ADDED , IF A DEDICATED PLUG-IN IS INSTALED
USER/ music/DEMUXOVANA MUZIKA/ naziv konkretnog fajla
tada sam pritisnuo OK na okviru-poruci i dalo mi je ovo:
NO COMPATIBLE FILE FOUND
Sada mi nije jasno zašto ga ne može snimiti iako izgleda da sam uspio demukovati video format sa YT u čisti mp3 format, jer mi tako i piše ispred fajla???svaki koncert sam imao u 2 oblika , 2 fajla ( FLV-u i MP3-u ...po meni)
Koji mu je to DEDICATED PLUG-IN?...i zašto ga ili gdje moram instalirat??
šta radim krivo?

pomagajte drugovi (druže),hoću da se ubijem...jer stvarno neznam šta sada ne valja