a kada ce kod nas krenuti ta digitalna televizija?
zasto samo s-video,valjda treba jos nesto,jel s video samo prenosi video...
Moderator: Video Majstor
a kada ce kod nas krenuti ta digitalna televizija?
zasto samo s-video,valjda treba jos nesto,jel s video samo prenosi video...
Moguće je da su diskovi loši ili da su snimljeni veliki broj puta. Probaj sa novim original verbatim RW diskom...Da li je moguce da je do diskova i da moram da nadjem neke mnoooogo dobre RW diskove da bi ih ovja procitao?
Svakako je najbolje da prvi potez bude čišćenje sočiva. pokušaj sa onim diskovima za brisnja ali ne znam da li oni pomažu. Ako ne onda mora nekako da se rastavi da se ima bolji pristup sočivu i da se očisti.Jedan covek mi je rekao da moze da bude do lasera. Sad se ja pitam sta je bolje - da menjam laser ako je to ili da kupim nov Weg 5050 kao covek u ovoj grupi ili sta? Mozda samo treba na ciscenje sociva?
Ako te služi 5-6 godina i još može da posluži, on je odličan! Isplati se da bar pokušaš da ga osposobiš jer se kod novih modela ne zna koliko će zapravo biti bolji. Kod tih uređaja se nikad ne zna kakav će biti u praksi.Ima li neko slicnih iskustava sa ovim modelom? Cisto bih voleo da znam ako je blizu vreme za staro gvozdje, da lepo kupim novi i da se ne zaj...
http://www.videomajstor.com/blog-hardve ... y-hd-2851tNakon što je početno traženje kanala uspelo, počeli smo koristiti uređaj. Prebacivali smo kanale i isprobavali čemu služi koji taster na daljinskom. Međutim nakon otprilike dve minute, mnoge komande sa daljinskog su prestale da reaguju! Kanali su se prebacivali redovno ali nije bilo nikkavih informacija o kanalu i nikakvi meniji nisu hteli da se otvore. Indikator na daljinskom je pokazivao da radi a takođe je svaki put indikator na uređaju pokazivao da prima komande sa daljinskog. Isprobavali smo sva moguća rešenje, isključivali uređaj, vadili baterija iz daljinskog i pritiskali tastere da se elektricitet iz daljinskog potroši... i to sve mnogo puta. Nije bilo nikakvih promena... Na kraju smo pritiskali sve tastere sa daljinskog brzo i nasumično... i odjednom je proradilo! Kako i zašto ne znamo