Vektor Dizajn

Radovi, Predstavljanja, Portfolio, Komentarisanje...

Moderatori: Video Majstor, djyova

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Vektor Dizajn

Postod n1tr0 » 21.10.2010 17:51

Elem dosta radova sam obrisao tako da sada nemam sta da kacim, osim reklamica za LED Panele koje trenutno radim. Reklamice su uglavnom jednostavne, i mnogo toga odredjuje sam klijent tako da nema puno mastarije koja se moze pustiti da radi. Reklame su u rezoluciji 384x192 i zato izgledaju losijeg kvaliteta ako ih gledate u vecoj. 2 koje se vec vrte na LCD Panelu:edit: samo da dodam - bice jos reklamica i TV reklama uskoro, a i nekih ovako hobi stvari tipa theatrical titles i tako nesto. ;)
n1tr0
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  21.10.2010 17:44

Re: Vektor Dizajn

Postod Video Majstor » 22.10.2010 7:59

Dobrodošao! :drinks:

Fine su reklamice. A pošto su to te reklame u stilu, video oglasa ili banera, mogu da kažem i da su odlične/profi za tu namenu. Odmerena doza animacije, lepi efekti, ni previše ni premalo upadljivosti...

edit: samo da dodam - bice jos reklamica i TV reklama uskoro, a i nekih ovako hobi stvari tipa theatrical titles i tako nesto.

Sjajno! Naravno, kao i svi filmmakeri, osećajte se pozvani da kačite sve vaše radove :good:
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Vrati se na Filmmakeri - predstavljanje i radovi

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju

cron