Dobrodošli!

pravila, pomoć, podrška, pitanja, predlozi, ideje, kritike...

Moderator: Video Majstor

Opis foruma
- Pravila i uputstva
- Pomoć i podrška za korišćenje foruma
- Vaša pitanja o sajtu i forumu
- Predlozi, ideje, kritike... za www.VideoMajstor.com sajt i forum

Dobrodošli!

Postod Video Majstor » 01.10.2010 3:26

Pozdrav svima!
Ja sam Video Majstor. Dobrodošli na http://www.videomajstor.com sajt! :drinks:

Ovo je naš forum, najnoviji deo sajta. Prvi domaći forum potpuno fokusiran na oblast videa. Namenjen svima, i amaterima i profesionalcima, koji nešto rade s videom.

Forum smo duže vreme pripremali i radili na tome da bude što kvalitetniji i da bude najviše moguće prilagođen našoj oblasti tj. videu, televiziji i filmmakingu. Izdvojićemo nekoliko značajnijih mogućnosti:
- Video plejer sa YouTube-a kod nas se prikazuje sa 16:9 (Widescreen) ekranom i sa osnovnom YouTube rezolucijom. Slika je veća i prirodnijeg (filmadžijskog) oblika nego na drugim forumima.
- Za filmmakere smo izdvojili čitavu kategoriju "Filmmaking".
- Za predstavljanje radova, portfolia, filmmakerskih C.V.-a... je namenjen forum "Filmmakeri predstavljanje i radovi" gde će se radovi moći biti pregledavani i komentarisani po sistemu
"jedan rad jedna tema" što je preglednije i daje više šanse filmakerima da njihovi radovi dobiju zasluženu publiku.
- Pošto je nedostatak scenarija i scenarista jedna od navćeih problema filmmakera amatera, napravili smo poseban forum u kojem ćemo se baviti tom problematikom.
- i još mnogo toga što ćete sami otkriti... :read:

- Mislili smo čak i na osobe koji zbog obaveza nemaju vremena za registrovanje i pamćenje šifri. Ovo je jedan od retkih foruma na kojem možete da učestvujete (čitate ili pišete poruke) i bez registracije
:mail1:

Osim konkretnih problema koje rešavamo i koje ćemo rešavati, ovakav forum je bitan i zbog sledećeg razloga:
Osobe sa kojima se srećete i družite veoma utiču na vašu motivaciju i razvitak vaših veština. Jako je teško baviti se nečim i usavršavati se a da se nikada ne priča sa drugima koji imaju ista interesovanja. Ovakvo jedno mesto okupljanja je velika stvar za motivaciju, razvijanje takmičarskog duha, razmenu iskustava i brže usavršavanje u oblasti videa.
Sve to pomaže da što pre postanete profesionalci i da živite od onoga što volite, što je možda i najvažnija stvar u životu.

Želimo vam svima mnogo uspeha! :)
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Re: Dobrodošli!

Postod Srdjandu » 23.02.2021 16:10

Postovani,

prvi put sam na vasem forumu i nisam bas vican koriscenju. Imam portrebu za povezivanjem audio video aparata i interneta. Uz to se i amaterski bavim snimanjem kratkih sadrzaja. Voleo bih da me uputite na nekoga ili na neki servis gde bi mi neko mogao objasniti sta bi sve mogao koristiti od tehnike koju posedujem i ko bi mi mogao povezati i instalirati stvari za koje sam zainteresovan. Trenutno posedujem: TV LG, My Cloud, home audio sa 5 malih zvucnika, Sony kameru i program za editovanje. Najpre bi mi treblo povezivanje svih uredjaja, a naknadno i mogucnost da dokupim opreme koja bi odgovarala nekim mojim potrebama kao sto su na primer gledanje Youtube sadrzaja na TV i dr..... Hvala u napred za svaku vrstu pomoci.
Srdjandu
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  23.02.2021 15:58

Vrati se na O sajtu i forumu

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

cron