Muzicki stub, ne moze da se zatvori ovo za cd, inace kad se zatvori radi normalno.

Neki cd plejer Roadstar, pusta i mp3

Vufer Samsung od dvd-a, nikad upaljen

Pioneer zvucne kutije, 40w

Kablovi su po 10m

Moderatori: Video Majstor, Goja, djyova, prijateljv, Ilidan, kadetoni
Muzicki stub, ne moze da se zatvori ovo za cd, inace kad se zatvori radi normalno.
Jako teško je nešto da se dobije za njih jer ima gomila DVD plejera koji su jeftini i opet nemaju kupaca. A teško da nekome ko ima te audio komponete da mu baš ta nedostaje. Ukoliko ti nije stalo da ko zna koliko čekaš kupca, stavi na limundo aukciju pa koliko dobiješ. Preporučujem da aukciju pokrećeš tako da ističe nedeljom naveče.Neki cd plejer Roadstar, pusta i mp3
Vufer Samsung od dvd-a, nikad upaljen
Mislim da zvučnike nije problem prodati, ravnaj se prema cenama iz oglasa.Pioneer zvucne kutije, 40w
Ako nećeš da ih poklanjaš, stavi na kupindo bez očekivanja da se brzo proda.Kablovi su po 10m
Video Majstor je napisao:Moraš da se ravnaš prema cenovnicima iz oglasa. I onda zavisno koliko dugo si voljan da čekaš kupce, moraš ili da spustiš cenu na manje od toga ili da duže čekaš.Muzicki stub, ne moze da se zatvori ovo za cd, inace kad se zatvori radi normalno.
Ja treba da prodam identičan takav polovan koji ima isto takav problem sa gornjim poklopcem.
Sudeći prema cenama polovnih PC zvučnika koji su slabiji od tog stuba i prema cenama nekih velikih polovnih stubova po pijacama, poprilično sam siguran da je cena između 30 i 60 evra.Jako teško je nešto da se dobije za njih jer ima gomila DVD plejera koji su jeftini i opet nemaju kupaca. A teško da nekome ko ima te audio komponete da mu baš ta nedostaje. Ukoliko ti nije stalo da ko zna koliko čekaš kupca, stavi na limundo aukciju pa koliko dobiješ. Preporučujem da aukciju pokrećeš tako da ističe nedeljom naveče.Neki cd plejer Roadstar, pusta i mp3Vufer Samsung od dvd-a, nikad upaljenMislim da zvučnike nije problem prodati, ravnaj se prema cenama iz oglasa.Pioneer zvucne kutije, 40wAko nećeš da ih poklanjaš, stavi na kupindo bez očekivanja da se brzo proda.Kablovi su po 10m