Pravila!

Radovi, Predstavljanja, Portfolio, Komentarisanje...

Moderatori: Video Majstor, djyova

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Pravila!

Postod Video Majstor » 06.09.2010 18:34

- U ovaj forum možete kačiti vaše radove (video, filmovi, crtaći, animacije, kompjuterske animacije, filmsku muziku, zvučne efekte itd.), vaš portfolio, vaš filmmakerski CV, predstaviti se na svoj način, komentaristati i sl.

- Možete svaki vaš rad stavljati u posebnu temu a možete i sve vaše radove stavljati samo u jednu temu. A može i kombinovano. Sami odlučite. Svaki način ima svojih prednosti.

* Za svaki pojedinačni rad koji smatrate dovoljno vrednim je najverovatnije bolje da ima svoju posebnu temu jer će tako dobiti više publike i korisnicima će biti lakše da komentarišu taj rad posebno.

- Zabranjeno je da tuđi rad predstavite kao svoj. Možete postaviti rad koji je delo druge osobe ali to onda morate i navesti.

- Ako ste bili samo jedan od učesnika (deo filmmaking ekipe) pri kreiranju nekog rada imate pravo taj rad predstavljati kao vaš. Naravno poželjno je da pomenete koja je bio vaš deo posla. ...a lepo bi bilo pomenuti i druge osobe koje su zaslužni.

- U slučaju da nemate mogućnost da okačite svoje radove, još uvek imate pravo da pokrenete temu u kojoj ćete se predstvati kao filmmaker. Naravno u tom slučaju trebate naći neki svoj način da se predstavite i pomenete vaše filmmaking sposobnosti. Možete na primer izraziti želju da učestvujete u nekom fimmakerskom projektu itd.

- Svi imaju pravo komentarisati, i oni koji su kačili svoje radove i oni koji nisu.
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Vrati se na Filmmakeri - predstavljanje i radovi

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron