Dokumentarac "Večeras ćemo za njih voljeti"

Radovi, Predstavljanja, Portfolio, Komentarisanje...

Moderatori: Video Majstor, djyova

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Dokumentarac "Večeras ćemo za njih voljeti"

Postod MladjoTZ » 16.02.2013 15:56

Dokumentarni film ''Večeras ćemo za njih voljeti - Heroji tuzlanske Kapije'' koji je posvećen tragično stradaloj mladosti Tuzle 25.5.1995. godine. O 25. maju 1995. godine za RTV SLON govore istinski heroji.Nisam lično učestvovao u produkciji ovog filma ali jesu moje radne kolege pa nam je svaki komentar dobro došao
MladjoTZ
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  16.02.2013 15:49

Vrati se na Filmmakeri - predstavljanje i radovi

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron