Auto salon Zeneva 2012

Radovi, Predstavljanja, Portfolio, Komentarisanje...

Moderatori: Video Majstor, djyova

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Auto salon Zeneva 2012

Postod photomaestro_ch » 26.03.2012 0:17

Poslednji put menjao Video Majstor dana 26.03.2012 17:46, izmenjena samo jedanput
Rezlog: dodao i prikaz plejera u poruku.
photomaestro_ch
 

Re: Auto salon Zeneva 2012

Postod Video Majstor » 26.03.2012 18:07

Jako lepi snimci! Nisam neki veliki ljubitelj automobila ali kada sam gledao video, poželeo sam da budem na tom sajmu! :)

Najpre sam mislio da je snimano nekim stedicam-om ali onda sam u odsjaju na jednom automobilu vidoe da vučete tripod sa točkovima, pretpostavljam kamera dolly ako sam dobro video? U svakom slučaju daje odlične snimke.

Muzika je odlična i baš se uklapa u taj video! :) Malo sam nostalgičan za tim vremenima kad je ta pesma bila hit...
Ipak, možda je trebalo ubaciti još neku muziku nakon što se pesma "šumaher" prvi put završila. čini mi se da ide dva puta za redom a možda je to previše. Niej nešto posebno bitno ali eto kažem...
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1799
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Vrati se na Filmmakeri - predstavljanje i radovi

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

cron