Najava kompilacije radova domaćih filmmakera!!!

Radovi, Predstavljanja, Portfolio, Komentarisanje...

Moderatori: Video Majstor, djyova

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Re: Najava kompilacije radova domaćih filmmakera!!!

Postod Video Majstor » 20.04.2013 5:41

Eh da, ovo je još u planu, međutim pošto sam imao jako malo vremena u zadnje godinu-dve, štošta od planiranog je moralo da čeka pa i ovo. :sorry:

Radim na tome da se rešim obaveza i dobijem više vremena za sajt... Nadam se, za jedno mesec dana će početi neke malo krupnije promene na sajtu. A ova kompilacija će najverovatnije doći na red na jesen.

Izvinjavam se svima koji prate ovu temu, zbog čekanja. :sorry:
Biće. Samo ne mogu da obećam kolilko brzo.
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20
Prethodni

Vrati se na Filmmakeri - predstavljanje i radovi

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju

cron