Evo jedna pesma koja se super uklapa uz hakerske scene iz ovog filma. Mislim da je treba upotrbiti u ovom filmu.
And So You Code
And so you code - Clip Remake
Moderator: Video Majstor
Hvala! Takođe isto želim svima!Prvo da pozelim svima srecnu novu godinu i puno uspeha u daljem radu.
U vreme pisanja, film je bio pred realizacijom tj. žurili smo da pripremimo scenario da byteFx može da počne sa snimanjem. Neka probna snimanja je već uradio.Nisam jos razumeo, Da li se ovaj film snima vec?
Nije opisano. I koliko se sećam nismo ni planirali to objašnjenje. Ta misterija je dobra za film. E sad za kraj filma bi možda bilo dobro da se i otkrije šta je to da publika doživi razrešenje.Mozda nisam primetio, ali bih voleo u filmu da vidim sta je to toliko bitno da bi
ti tamo neki mafijasi davali liku 100 hiljada evra ili ga jednostavno izresetali zbog pogresnog cd-a. Sta je u pitanju.
Pa nije korišćen ni jedan konkretan uzor za ovu priču. Naravno moguće je da slučajno se podudara sa nekim ali nije namerno.Citajuci ovaj "scenario" imam utisak da sam ovo vec gledao ili ima nesto slicno.