Split Screen ( razdjelna linija)

Diskusije o filmmakingu: Snimanje, Montaža, Preprodukcija, Produkcija, Postprodukcija, Efekti, Muzika, Zvučni efekti, Gluma, Animacija, Rasveta itd. Takmičenja i festivali...

Moderatori: Video Majstor, Goja

Opis foruma
- Diskusije o filmmakingu: Snimanje, Montaža, Preprodukcija, Produkcija, Postprodukcija, Efekti, Muzika, Zvučni efekti, Gluma, Animacija, Rasveta, Scenografija, Kostimografija itd.
- Festivali i takmičenja
Molimo vas da, ako saznate za neko filmmaking takmičenje ili festival, pokrenete temu o tome, u ovoj rubrici.

---
- Za prikaze vaših gotovih radova ili prezentaciju vaših sposobnosti koristite forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi"
- U vezi scenarija koristite forum "Scenario"

Split Screen ( razdjelna linija)

Postod wizard » 17.05.2014 9:09

Trenutno radim na jednom projektu u Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0. Projekat se sastoji od dva video klipa koja su u split screen varijanti sa razdjelnom linijom na sredini, Zbog same teme video klipa u jednom trenutku lik sa lijeve strane pokušava da "uđe" u desnu stranu klipa i, naravno u tom trenutku razdjelna linija se ukazuje i biva jasna. E sada, to nije problem jer je to i bila namjera.Problem je u tome što je ona ( razdjelna linija ) potpuno prava i previše "neprirodna"
Da li postoji mogućnost da se ova razdjelna linija učini krivudavom ili možda podvrgne nekom efeku koji će je učiniti manje oštrom???


Slika
wizard
Član foruma
 
Postova:  31
Pridružio se:  07.07.2013 11:33

Vrati se na Filmmaking - generalno

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 3 gostiju

cron