Moderator: Video Majstor
Pa nije važno u šta se može svrstati. Ovaj sajt se ne bavi kategorizacijom. Pretpostavljam da je to nekakva multimedijalna umetnost. Pogledao sam malo vaše radove i deluje mi da pomažu u uživljavanju u poeziju, jer sam inače jedan od onih koji ne može da doživi poeziju čitanjem. Ima smisla...Ja izradjujem amaterski prezentaciju poezije kroz vizuelni doživljaj pokretinh slika i pratećih efekata. Ne znam u koju grupu da svrstam ovo što radim.
Verujem da će ovo u novoj 2014 još bolje zaživeti i da će biti više vrememna za rad
kadetoni je napisao:Moj utisak je najpozitivniji još od prvog kontakta sa ovim sajtom kada sam tražio kako se zove film za kojim tragam od detinjstva i dobio sam odgovor "brzinom svetlosti". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Video Majstoru. Iz zahvalnosti i pristojnosti ja ću pokušati doprineti ovom sajtu učestvujući na nekim temama ili makar posećujući redovnije. Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem. Sa zadovoljstvom sve vas pozdravljam!
Verovatno to nisam dobro predstavio ali sajt nije samo za obradu videa nego obuhvaca i video/film sa aspekta gledaoca. Kao što simboli iz logoa (kamera, makaze i ekran) pokazuju obuhvaćeno je od sve kreiranje filma na terenu (simbol kamera), obrade videa i rad sa videom na računaru (makaze kao simbol video motaže) i na kraju (simbol ekrana) sve u vezi gledanja videa i uživanja u videu/filmu. Dakle pod ovo treće (ekran) mislim i na distribuciju videa, kopiranje, dolazak do video sadržaja, i uređivanje kućnog bioskopa ili drugi način osposbljavanja računara, televizora zvučnika i dr. stvari za uživanje u videu...Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem.
Ja takođe, kao što se vidi, mnogo volim filmove.sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.