Prenesite FunForMobile Ringtone

Programi, Alati, Formati, Podešavanja, Konvertovanje, Enkodiranje, Mux, Demux, Remux, DVD authoring, Blu-ray Disc authoring, Rad sa subtitlovima, Zvukom (audiom)...

Moderatori: Video Majstor, djyova, prijateljv, Ilidan

Opis foruma
- Programi, Alati, Plejeri...
- Kodeci, Filtri, Podešavanja, Analiza...
- DVD authoring, Blu-ray Disc authoring...
- Rad sa subtitlovima, Ustimavanje subtitlova, Prevodjenje...
- Video kompresija, Formati, Konvertovanje, Enkodiranje, Mux, Demux, Remux...
- Obrada zvuka (audio), Muzički programi...
...itd.

Prenesite FunForMobile Ringtone

Postod ParkPrince » 15.11.2017 4:43

Koristim iPhone i HTC pametni telefon. Iskreno, stvarno mi se ne sviđa podrazumevani ton zvona koji je postavio proizvođač. Stoga želim da je promenim u nešto što mi se stvarno dopada. Kada pretražim Google da potražim melodije i muziku, dogodio sam se u FunForMobile. I to me je stvarno iznenadilo! Otkrio sam puno smešnog sadržaja, ne samo zvukova zvona, već i pozadine, video zapisa, fotografija, albuma i tako dalje.
Slika

Svi sadržaji na FunForMobile.com mogu se besplatno preuzeti i koristiti. To je stvarno super. Onda sam primetio da postoji aplikacija FunForMobile za Android. Tako da preuzmem aplikaciju sa Google Play-a na moj HTC telefon. Nakon toga sam mogao da preuzmem sadržaj direktno iz FunForMobile na moj HTC Android telefon. Preuzeo sam neke pesme i koristio ga kao melodiju za moj pametni telefon. Takođe, preuzeo sam desetak tapeta.

Sve ide dobro na mom HTC telefonu, ali se to ne dešava isto sa mojim iPhone-om zato što ne postoji iOS verzija FunForMobile. Stoga sam pomislio da će to raditi ako preuzmem sadržaj iz FunForMobile na računar ili HTC i potom prebacim na iPhone.

Ali ispostavilo se da iTunes nije prihvatio muziku iz trećih strana, dok HTC Sync Manager radi samo za HTC uređaj, ali ne i za drugi Android, a kamoli iPhone koji pokreće drugi operativni sistem.

Tako se pitam da li postoji alat za HTC transfer tool može prenositi podatke sa HTC na iPhone ili alat koji prenosi podatke sa računara na iPhone bez ograničenja. I konačno, preporučio sam se sa cFone Mobile Transfer. To je dobro funkcioniralo. Ovaj softver ne dozvoljava samo mi prenos podataka između iPhone-a i računara, već i direktno prenošenje podataka sa HTC na iPhone.
Slika
ParkPrince
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  03.07.2017 11:15

Re: Prenesite FunForMobile Ringtone

Postod SkyBlue » 01.06.2018 4:25

Osim FunForMobile, korisnici mogu besplatno preuzeti besplatne melodije zvona za Android, na primjer, Zedge, Free-Ringtones.cc i Tones7.
SkyBlue
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  01.06.2018 4:11

Vrati se na Video softver i Video kompresija

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju

cron