Andoer 4K Sports Action Camera - Pomoc !!!

Video uređaji, oprema, kućni multimedia uređaji, uređenje kućnog bioskopa, media centar, umrežavanje...

Moderator: Video Majstor

Opis foruma
- video uređaji, televizori, kamere, fotoaparati...
- kablovi, adapteri, oprema...
- kompjuterske komponente za video...
- profesionalni uređaji i oprema...
- kućni multimedija uređaji, plejeri, zvučnici...
- multimadija gadžeti (zanimljive male naprave)...
- mobilni telefoni i prenosni uređaji sa multimedijalnim mogućnostima...
- media centar, uređenje kućnog bioskopa...
- umrežavanje, povezivanje, kućna mreža...

Andoer 4K Sports Action Camera - Pomoc !!!

Postod MizaLO » 26.05.2017 14:35

Kupio sam Andoer 4K Sports Action Camera i sve je OK sem jedne stvari,ne mogu da je povezem sa TV-om pa bih vas zamolio ako mozete da mi pomognete kako to da izvedem.Postoji li neki kabal ili adapter?
Evo slika koja je kamera u pitanju...
http://pixhost.org/show/491/40360879_1.png
http://pixhost.org/show/491/40360884_2.png
E sad na drugoj slici se vidi da postoji HD Out,kupio sam kabal mini HDMI na HDMI i kad povezem kameru sa TV-om nece da pokaze sliku a na displeju od kamere se pojave neke crvene linije,kabal je nov ali vise ne smem da ga povezujem sa kamerom da jej se ne bi nesto desilo (postoji li mogucnost da je do kabla tj. da je neispravan?).U meniju kamere ne postoji opcija TV Out.Trazio sam po raznim forumima postoji li resenje i nailazio sam na razna objasnjenja kako povezuju iste kamere ali drugih proizvodjaca preko usb kabla tacnije pravili su kabal sa mini usb-a na cinc ali uglavnom te kamere u svom meniju imaju opciju TV out...
Da li bi mozda ovaj kabal resio problem...?
http://pixhost.org/show/491/40360957_3.png
Mislim da su takav kabal pravili na forumima sto sam trazio,ako neko ima neki predlog tj semu kabla rado bih probao da ga napravim....
Unapred hvala !!!
MizaLO
Član foruma
 
Postova:  14
Pridružio se:  28.03.2011 16:27

Re: Andoer 4K Sports Action Camera - Pomoc !!!

Postod Video Majstor » 17.06.2017 19:05

To je kamera sa klasičnim HDMI izlazom i tu ne bi trebalo da ima nikakve specijalne procedure. I sigurno je da ne treba da posreduju nikakvi posrednih uređaja ni adapteri.

U meniju kamere ne postoji opcija TV Out.Trazio sam po raznim forumima postoji li resenje i nailazio sam na razna objasnjenja kako povezuju iste kamere ali drugih proizvodjaca preko usb kabla tacnije pravili su kabal sa mini usb-a na cinc ali uglavnom te kamere u svom meniju imaju opciju TV out...
Postupak ne bi trebalo da je išta drugačiji od GoPro kamera koje takođe imaju takav izlaz. Prati tačno sledeći redosled postupaka:


E sad na drugoj slici se vidi da postoji HD Out,kupio sam kabal mini HDMI na HDMI i kad povezem kameru sa TV-om nece da pokaze sliku a na displeju od kamere se pojave neke crvene linije,kabal je nov ali vise ne smem da ga povezujem sa kamerom da jej se ne bi nesto desilo (postoji li mogucnost da je do kabla tj. da je neispravan?).
Ukoliko ne proradi sa prethodnim postupkom, onda je moguće da je kvar u kameri ili kablu. Treba više puta pažljivo da pokušaš spajanje jer su kontakti poprilično osetljivi i na velikom HDMI kablu pa pretpostavljam da je na mini još osetljivije.

Ne znam kolike su šanse da kabal bude neispravan ali video sam da lako mogu da se polome i gube kontakt ukoliko ih neko na silu čupa iz televizora. Probaj dok je spojen kabal da blago naginješ i pomeraš konektor u razne pravce da vidiš da li će bar na momenat da se pojavi slika.

Da li bi mozda ovaj kabal resio problem...?
Ne. Nikakve prepravke HDMI signala nisu potrebne, a prepravke sa USB na analogni signal je i nemoguće osim ako to nije neki konverter signala koji je bar 30-50 evra.
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Vrati se na Video hardver i kućni media centar

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron