Ne znam prema bojama jer to nije standardno resenje. Mogli su spojiti kako god su želeli.
Kod pravog USB kabla su spojene ovako:

- Crvena i crna cine jedan par i tu je manje vise standardno obeležavanje - Crvena je plus a crna minus.
- Bela i zelena čine drugi par. Bela je plus a zelena minus.
Ali opet ponavljam, ne mora da znači da su tvorci tog kabla uopšte gledali USB standard jer to nije standardan USB kabal! Mogli su kako hoće da spoje.
Ukoliko su ipak gledal ineku logiku onda bi trebalo da je ovako:
- spoji crvenu (pod pretpostvakom da je plus) na žicu koja ide prema centru chinch konektora od žutog Composite kabla.
- crnu na drugu žicu tog istog konektora (onaj kontakt koji izgleda kao netalni valjak).
- Ako to daje sliku onda isto to uradi i za beli audio kabal. Belu u srednji kontakt a zelenu u drugi.
...
- može biti i obrnuto (crvena i crna za audio umesto video) a može btii i da nije uopšte tako. Ukoliko radi, onda radi. Ukoliko ne radi ponda ćeš sam morati proveriti sve kombinacije do kne otkriješ.
Napisao sam pre nekoliiko poruka uputstvo za utvrđivanje pomoću multimetra. Ako nemaš multimetar onda ćeš morati p oprincipu probaš jedn opa proveriš.
E izvini brate sto sam dosadan..
Ne brini oko toga. Svrha foruma je da se postavljaju pitanja...