Gde naci gum. remene i filmove za super 8 projektor?

Opis foruma
off-topic - Sve što inače nema veze sa temom sajta

Ovde možete pričati o bilo čemu što nema veze s videom.

Takodje, ako ne znate u koju temu da postavite pitanje, postavite ovde pa ćemo premestiti u odgovarajući forum.

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Gde naci gum. remene i filmove za super 8 projektor?

Gde naci gum. remene i filmove za super 8 projektor?

Post od aleksrb » 25.09.2016 1:15

Molim za pomoc ljudi!

Potrebne su mi gumice (remeni) za super 8 tonski projektor, jer mi je pukla ona koja je na projektoru od pocetka. Kod nas ima samo dve firme koje imaju slicne velicine kao sto meni treba - 66,5 mm precnik, debljina 2 mm, sirina 5mm. Nijedna nije bas istovetna, jednoj mislim da je premala debljina, ali je bliza ovim velicinama. Hvala bogu oni su u Beogradu kao i ja, firma Silken. Imaju nesto i M&G Electronic iz Nisa, ali moram da stavim dve jednu do druge jer su uze. Traze da im posaljem, a niko mi ne garantuje da nece nestati u posti. Posle ne znam sta cu ako nestane, to mi je jedini primerak. Ako i sve bude ok i stigne mi, ne znam koliko ce dobro da radi i da li ce da vrti, mora da se potrefi velicina, vec sam imao problema sa neadekvatnim gumicama na nemom projektoru. Prebacujem kucne filmove svog oca vec neko vreme, kad stignem, presao sam pola tonskih i crce gumica! Ako neko zna gde bih mogao da nadjem veci izbor, moze i u inostranstvu, molim javite mi. Projektor je marke Bauer.

Takodje, nosim se mislju da u danasnje vreme snimim super 8 film. Imam tonsku super 8 kameru od oca ostalu koja radi. Zna li neko ako ima jos negde da se kupe super 8 filmovi, kod nas ili u Evropi i svetu? Rece mi jedan momak skoro da je video u foto radnji u Staklencu, mislim da je to Foto Balkan, da oni imaju. Jel neko moze da mi potvrdi ovo?

Vrh

cron