Scenarijo za film KOZLAK sinopsis

Opis foruma
Pisanje scenarija, ideje, pomoć, potražnja, objavite vaš scenario...

---
Nedostatak scenarija i scenarista je trenutno jedan od glavnih problema filmmakera amatera. Najčešće čak i osobe koje su veoma talenovane za tehnički deo filmmaking procesa ne mogu da snime dovoljno zanimljiiv film jer nemaju scenario. Bez dovoljno dobrog scenarija radovi se uglavnom svode na probe i demonstracije tehničkih sposobnosti ili to moraju biti muzički spotovi.

U cilju da to rešimo izdvojili smo ovaj forum za diskusije u vezi scenarija. Pokušaćemo privući što više scenarista i pisaca i raditi na rešavanju ovog problema.

Pozivamo scenariste i one koji bi želeli postati scenaristi, da se pridruže ovim diskusijama i oslobode svoju kreativnu stranu.

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Scenarijo za film KOZLAK sinopsis

Scenarijo za film KOZLAK sinopsis

Post od Kozlak » 24.08.2019 11:34

Pozdrav svima

Novi sam ovdje na forumu , iz CG sam i mnogo sam zaljubljen u film i pisanje pogotovo horor i misterije kao i avanturisticko arheoloske filmove. Zelim da cujem misljenje o ideji za film i scenariju kojega radim trenutno.

Film se zove KOZLAK

Kozlak je priča o vampiru Kozlaku iz Dalmacije koji je nekada davno bio riksmi legionar koji je mlad poginuo i povampirio se ali posto cisto zlo ne moze biti unisteno samo uspavano tako je i on uspavan od strane tri mudraca shimonaha Teoktista, imama Zulfikara i fratara Josifa. Oni su uz pomoc vile Jane i vjestice Vasilise uspjeli da odvoje od Kozlaka dva njegova izvora snage a to su plašt i prsten. Kako nebi doslo do ponovnog budjenja Kozlaka, Jana i Vasilisa su dale vjecni zivot Teoktistu, Zulfikaru i Josifu da bi cuvali artefaktte koje mogu probuditi Kozlaka. Prsten, plašt i sarkofag sa tijelom Kozlaka.
2019 godina Marko janićijević student doktorskih studija arheologije na beogradskom univerzitetu , opčinjem Kozlakom na sve načine pokušava da sazna gdje se kriju artefakti da bi probudio kozlaka. On uspijeva u svojoj namjeri i kontrolise kozlaka uz pomoc prstena. Josif, Teoktist i Zulfikar ponovo pronalaze janu i Vasilisu i bore se sa Kozlakom do kraja. ovoga puta otkrivaju nacin da se zauvijek uništi.

Vrh

cron