Prekidi od 2GB kod prebacivanja HD videa sa SD kartice

Opis foruma
- Diskusije o filmmakingu: Snimanje, Montaža, Preprodukcija, Produkcija, Postprodukcija, Efekti, Muzika, Zvučni efekti, Gluma, Animacija, Rasveta, Scenografija, Kostimografija itd.
- Festivali i takmičenja
Molimo vas da, ako saznate za neko filmmaking takmičenje ili festival, pokrenete temu o tome, u ovoj rubrici.

---
- Za prikaze vaših gotovih radova ili prezentaciju vaših sposobnosti koristite forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi"
- U vezi scenarija koristite forum "Scenario"

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Prekidi od 2GB kod prebacivanja HD videa sa SD kartice

Re: Prekidi od 2GB kod prebacivanja HD videa sa SD kartice

Post od felino » 25.08.2015 12:16

Kod mene na Canonu nije u pitanju nekoliko sekundi već nekoliko frejmova što je svakako vrlo nezgodno. Stvar je u tome sto je kartica formatirana kao FAT32 fajl sistem gde nema većih fajlova od 2 GB. Ja sam probao da je formatiram u NTFS (dok je kartica u čitaču kartica vezanom za PC) ali je, očekivano, kamera ne prepoznaje.

Probaj da transfer fajlova radiš tako što ćeš koristiti namenski softver koji je došao uz kameru (ili ga skini sa Sony sajta), kažu da to rešava problem. Ume tako da bude sporije ali se bar ne gubi ništa.

Javi da li stvar radi.

Prekidi od 2GB kod prebacivanja HD videa sa SD kartice

Post od dario235 » 24.08.2015 9:45

Kako izbjeći prekide kad se video snimak napr sa sony hd video kamkordera prebacuje na komp.Play sa kamere ide bez prekida slike i tona, ali kad se treba montirati video i sa SD kartice prebacujemo na komp, prave se filovi- streamovi od 2GB i tako presjeku i izgube par sec tona nepovratno, kad se u montaži spajaju streamovi.Da li je moguće to prevazići?

Vrh

cron