Teleportation Cola - [Short Film]

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Teleportation Cola - [Short Film]

Re: Teleportation Cola - [Short Film]

Post od Video Majstor » 02.12.2013 18:56

Odličan filmić :)

Jednostavna ideja ali maksimalno kvalitetno realizovana.
Boje i sama atmosfera je definitivno filmska. :winner:

Baš nedavno, razmišljajući o problemima filmmakera amtera, sam došao do zaključka da bi morali početi od veoma kratkih i jednostavnih fimova. Za početnike je jednostavno prevelik zadatak da odmah snime film od 15-ak minuta trajanja sa složenom radnjom i likovima. Mora se početi od kratkihi jednostavnih i usavršavati ih... Ovaj tvoj film "Teleportation Cola" je odličan primer.

Teleportation Cola - [Short Film]

Post od JunuZ_WTFProdakshn » 27.11.2013 22:28

Sve je receno u videu :) Gledajte u HD ako ste u mogucnosti, I podijelite sa prijateljima, hvala unaprijed.

http://www.youtube.com/watch?v=-69ZBuWmw4g

Vrh

cron