Nekoliko video spotova na jednom mestu

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Nekoliko video spotova na jednom mestu

Re: Nekoliko video spotova na jednom mestu

Post od djqb » 16.04.2013 17:58

Naravno ochekujem vasha mishljenja o ovom materijalu. :)

Nekoliko video spotova na jednom mestu

Post od djqb » 16.04.2013 17:54

Evo da se predstavim i ja ovde... :D
Ovo su spotovi za moje pesme. Uglavnom su mi pomagali drugovi i drugarice shto oko montaze shto oko glume. Tu ima i mojih ideja bla bla... Izvolite:
Ovde je ortak pomogao oko ideje. Jedna devojka je mis zapadne Srbije a druga je go-go igrachica, moje drugarice, montirao je moj ortak Kenny, takodje i ja glumim, pesma je uradjena u saradnji sa Brazilskim producentom Yuri Limom :) :
http://www.youtube.com/watch?v=VyFkhBUdE5E

Ovaj spot je po meni mozda tehnichki najsolidniji od svih mojih. Takodje montirao Kenny. Pesma radjena sa ortakom Dawn-om. Text, vokali, produkcija je sve nashe....
http://www.youtube.com/watch?v=zoQFctSsaL0

Moj prvi video i mozda jedna od najboljih pesama koje sam radio, bar tako mislim. :D
Montazu radio moj burazer:
http://www.youtube.com/watch?v=XGRr5D3Ylgs

Ovaj mi je najdrazi. Montirao burazer takodje: :)
http://www.youtube.com/watch?v=UFuGGQSeHC4

Nadam se da je nekom ovo dalo neku ideju. Takodje tu sam ako nekom treba nekad neka ideja. Bice josh spotova naravno. Uskoro cu i okachiti nekoliko kratkih pricha za koje moze da se snime kraci filmovi. :D

Vrh

cron