Moja prva 2d animacija :)

Opis foruma
Na hiljadu ljudi ima najmanje jedan koji se zanima za Filmmaking. To znači da samo u Srbiji ima najmanje deset hiljada filmmakera ili onih koji žele da to postanu. Na žalost, do sada je bilo tako da se medjusobno jedva i poznaju. Saradnje veoma malo. Pokazivanja svojih radova javnosti, još manje.
Verovatno najveći problem je bio to što skoro uvek čitav filmmaking proces obavlja samo jedna osoba. Pošto niko nije savršen i talentovan za sve i radovi su patili od nedostataka u nekim aspektima.
Jedan od ciljeva ovog foruma je da to promenimo nabolje. Da bude pogodno mesto okupljanja domaćih filmmakera.

Za filmmakere i sve koji žele da vide njihove radove smo osmislili ovaj forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi" gde možete prikazati javnosti vaše radove, predstaviti se, prikazati svoje sposobnosti i saznati za druge filmmakere. Nadamo se da će, pored upoznavanja, vremenom doći do saradnji, okupljanja ekipa, timova, sve većeg broja radova i sve većeg kvaliteta.

Svim filmmakerima želimo mnogo uspeha!

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Moja prva 2d animacija :)

Re: Moja prva 2d animacija :)

Post od rakicko » 09.11.2014 16:20

Nije dugo, jedan dan. Sad kada gledam, posle 2 godine, mogao sam ovo i tada dosta bole uraditi, makar da sam cesce zumirao video i pravio "druge" kadrove, bilo bi zanimljivije. Iako nisam neki sa animacijom, dodje mi opet da probam nesto. :)

Re: Moja prva 2d animacija :)

Post od MirzaIndigo » 28.04.2014 17:09

sviđa mi se...i mene takođe zanima koliko vremena ti je uzela ova epizoda? samo nastavi!

Re: Moja prva 2d animacija :)

Post od Bozidar » 25.08.2012 14:54

ODLICNO! Svaka cast

Re: Moja prva 2d animacija :)

Post od rakicko » 08.08.2012 16:23

Hvala, sada smisljan likove i pricu da mogu da povezem i da pravim nesto tipa serije Simpsonovi ili South Park. Postavicu ovde kada krenem u to...
Sto se tice mimike, da mora i kada trepce i da bolje menja face..ne ovako ...ali bice bolje...polako :).

Re: Moja prva 2d animacija :)

Post od Video Majstor » 07.08.2012 23:58

Dobrodošao! :drinks:

Crtać je odličan! Meni se dopada. Animacija je u stilu novijih crtaća (cartoon network na priemer) ali radnja i atmosfera i fore su u stilu starih crtaća poput recimo Tex Avery-jevih koji su meni omiljeni. Ja volim kratke i jednostavne crtaće sa simpatičnim likovima i fazonima. Ovaj je takav.

U svakom slučaju pošto t ije to jedan od prvih kompletiranih crtaća, odlično i možeš biti veoma zadovoljan.

Glas likova je odličan! :shok: Ne mislim na sam glas nego na ritam, pauze u gvoru, govorničku veštinu i sve. Je li to neki profesionalac?

Za poboljšati: Od tehničkih stvari mislim da treba malo poraditi na pokretima očiju kod likova a zatim na izrazima lica.

Od stila i atmosfere ne odstupaj ako ne moraš...

---
Kad budeš imao vremena voleo bi da malo opišeš koliko ti je vremena uzela ova epizoda i od kojeg "materijala" je sastavljena tj. da li sam i crtaš ili od gotovih elemenata?
Takođe bi bilo dobro da kažeš šta bi ti pomoglo ukoliko neko želi da ti se pridruži.

Moja prva 2d animacija :)

Post od rakicko » 05.08.2012 23:10

Moja prva 2d animacija :).


Bice bolje :).

Vrh

cron