objasnjenje za post

Opis foruma
- Pravila i uputstva
- Pomoć i podrška za korišćenje foruma
- Vaša pitanja o sajtu i forumu
- Predlozi, ideje, kritike... za www.VideoMajstor.com sajt i forum

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: objasnjenje za post

Post od sandricaaa7 » 07.08.2012 3:36

mozete li mi pomoci gde da nadjem open water ceo film...neki link?pozdrav

Re: objasnjenje za post

Post od Video Majstor » 25.02.2011 9:12

Ima u zadnjih mesec damna problema sa nekim spamerom/hakerom koji nas zatrpava reklamnim porukama, novim registracijama i svim i svačim. ...I sada isprobavamo razne metode kako da ga sprečim.

Za korisnike koji nisu ulogovani sam trenutno podesio da se njihove poruke ne prikažu odmah već tek nakon što ih moderator ili iadministrator odobri. Ako to isključim, svaki dan će se prikazati velika količina njegovih reklama.

Drugi forumi potpuno zabranjuju učestvovanje neregistrovabnim korisnicima. Ovo je jedan od retkih foruma gde to može ali eto morate sačekti odobrenje moderatora pa da se ta poruka prikaže...

Za korisnike koji se uloguju sve normalno funkcioniše kao i uvek.

nije mi jasno dva puta saljem post=prvi put dobijam obavestenje da je korisnicko ime zauzeto a drugi put da je poruka neprimererena(ili tako nesto)u cemu se radi?pozzz

To je zato što se nisi ulogovao. Prvi put te je upozorio da ne možeš koristiti ime registrovanog korisnika. Sve dok se ne ulogguješ, forum ne zna da li si to baš ti pa ti ne odbrava korišćenej tog korisničkog imena.

A drugi put kada si ukucao drugačije ime, ti je napisao obavest koja u suštini zanči da poruka neće biti prikazana odmah večć nakon odobrenja moderatora.
Tu obavest nisam ja pisao ali ću da je pogledam pa da je malo razumljivije napišem.

Izvinjavam se zbog problema ali mogu samo da se nadam da će ovaj spamer umoriti pa da mogu ugasiti tu opciju odobravanja postova.

objasnjenje za post

Post od prijateljvx » 24.02.2011 12:33

nije mi jasno dva puta saljem post=prvi put dobijam obavestenje da je korisnicko ime zauzeto a drugi put da je poruka neprimererena(ili tako nesto)u cemu se radi?pozzz

Vrh

cron