Utisak

Opis foruma
Ako želite, napišite vaš utisak o ovom sajtu

Neke od njih ćemo možda odabrati za naslovnu stranu

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Utisak

Re: Utisak

Post od soha » 16.11.2016 18:09

Pozzz.
Najbolje mjesto za nauciti mnogo stvari. Svaka cast na ideji i nesebicnom djeljenju znanja.

Re: Utisak

Post od FrankieL » 25.08.2015 11:04

Volim ove emotikone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :agree: :bb: :blush: :clapping: :bye2: :dance2: :cray: :dash2: :bad: :give_heart: :gamer2: :good: :drinks: :hi: :lol: :sarcastic: :shout: :sarcastic_hand: :scare3: :yahoo: :winner: :wacko2: :unknown: :sorry: :swoon2: :training1:

oni su najbolji

I love these emoticons/smilies!!!!!!!!!! They are the best

Re: Utisak

Post od kadetoni » 17.09.2014 23:39

Hvala za "putokaz". Pročitao sam tu temu i sasvim je o.k. Nešto sam znao, nešto nevešto primenjivao ali za "Zlatni sat" (The golden hour) nisam znao. :dash2: Biće ovde još štošta da naučim. Sad prelistavam dalje, tek sam na početku. :heat:

Re: Utisak

Post od Video Majstor » 17.09.2014 0:37

Naravno :)

Eh zaboravih da pomenem,
kadetoni je napisao:Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu
ovde imaš savete za kućni video za početnike: http://www.videomajstor.com/filmmaking- ... holivudski
nije zahtevno to su samo najosnovnije stvari koje mogu odmah da se primene bez velikog truda.

Re: Utisak

Post od kadetoni » 13.09.2014 23:53

Ja takođe, kao što se vidi, mnogo volim filmove. :)
Gledam prosečno 3 filma nedeljno, i opet ima mnogo, čak veoma poznatih, filmova koje nisam odgledao.
Već sam video da ću morati da odgledam nekoliko koje si danas preporučio u riubrici Liste filmova


Bilo bi mi drago da ti se svide neki preporučeni filmovi pa da ti se tako bar malo odužim za konzumiranje tvog truda. Ja sam u retro fazonu što bi mi sin rekao "dinosaurus" ali vrsta koja nadam se još nije izumrla i ne volim da puno rizikujem sa novim filmovima, radije bi da sačekam da vreme uradi svoje ( pa i za kiseli kupus treba vremena :)
Radujem se našem daljnjem druženju :clapping:

Re: Utisak

Post od Video Majstor » 13.09.2014 23:22

kadetoni je napisao:Moj utisak je najpozitivniji još od prvog kontakta sa ovim sajtom kada sam tražio kako se zove film za kojim tragam od detinjstva i dobio sam odgovor "brzinom svetlosti". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Video Majstoru. Iz zahvalnosti i pristojnosti ja ću pokušati doprineti ovom sajtu učestvujući na nekim temama ili makar posećujući redovnije. Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem. Sa zadovoljstvom sve vas pozdravljam!

Hvala! :)
Mnogo znači svaka reč podrške. I drago mi je da nalaziš zanimljive i korisne stvari ovde.
Pozdrav i tebi!

Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem.
Verovatno to nisam dobro predstavio ali sajt nije samo za obradu videa nego obuhvaca i video/film sa aspekta gledaoca. Kao što simboli iz logoa (kamera, makaze i ekran) pokazuju obuhvaćeno je od sve kreiranje filma na terenu (simbol kamera), obrade videa i rad sa videom na računaru (makaze kao simbol video motaže) i na kraju (simbol ekrana) sve u vezi gledanja videa i uživanja u videu/filmu. Dakle pod ovo treće (ekran) mislim i na distribuciju videa, kopiranje, dolazak do video sadržaja, i uređivanje kućnog bioskopa ili drugi način osposbljavanja računara, televizora zvučnika i dr. stvari za uživanje u videu...
...tako da na sajtu ima sadržaja za svakoga, ne samo za video kreativce. Kada objavim dovoljno toga da pokrijem bolje ove oblasti onda ću to i da slikovitije predstavim na početnoj strani sajta da bude jasno šta tu sve može da se nađe.

Sve zavisi od vremena, koliko će brzo ovo da ide. Sada ne bih da obećavam jer ako najavim a prođe mnogo vremena, onda ispadam kao onaj ko mnogo priča a malo radi.

sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.
Ja takođe, kao što se vidi, mnogo volim filmove. :)
Gledam prosečno 3 filma nedeljno, i opet ima mnogo, čak veoma poznatih, filmova koje nisam odgledao.
Već sam video da ću morati da odgledam nekoliko koje si danas preporučio u riubrici Liste filmova viewforum.php?f=19
:)

Re: Utisak

Post od kadetoni » 12.09.2014 19:55

Moj utisak je najpozitivniji još od prvog kontakta sa ovim sajtom kada sam tražio kako se zove film za kojim tragam od detinjstva i dobio sam odgovor "brzinom svetlosti". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Video Majstoru. Iz zahvalnosti i pristojnosti ja ću pokušati doprineti ovom sajtu učestvujući na nekim temama ili makar posećujući redovnije. Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem. Sa zadovoljstvom sve vas pozdravljam!

Re: Utisak

Post od Video Majstor » 03.01.2014 2:07

Takođe, srećna nova godina! :drinks:

Srećna nova 2014-a svim posetiocima! :drinks:

Verujem da će ovo u novoj 2014 još bolje zaživeti i da će biti više vrememna za rad

Hvala na lepim željama. :)
Umalo sam stigao da objavim dva teksta pre nove godine, ali umaklo je... Moraće se naći vremena. Biće ovih dana. :training1:

Re: Utisak

Post od tatamata » 01.01.2014 22:41

SREĆNA NOVA !
Verujem da će ovo u novoj 2014 još bolje zaživeti i da će biti više vrememna za rad :)

Re: Utisak

Post od Video Majstor » 01.09.2013 3:36

Dobrodošao! :drinks:

Drago mi je da ti se sajt dopada.
Ja izradjujem amaterski prezentaciju poezije kroz vizuelni doživljaj pokretinh slika i pratećih efekata. Ne znam u koju grupu da svrstam ovo što radim.
Pa nije važno u šta se može svrstati. Ovaj sajt se ne bavi kategorizacijom. Pretpostavljam da je to nekakva multimedijalna umetnost. Pogledao sam malo vaše radove i deluje mi da pomažu u uživljavanju u poeziju, jer sam inače jedan od onih koji ne može da doživi poeziju čitanjem. Ima smisla...

Vrh

cron