Registracija korisnika

Opis foruma
Ako želite, napišite vaš utisak o ovom sajtu

Neke od njih ćemo možda odabrati za naslovnu stranu

Pošalji odgovor


Ovo je kontrolno pitanje radi zaštite od automatskog slanja. Morate uneti tačan odgovor.
Smajliji
:) :D ;) :( :agree: :angry: :bad: :bb: :blum2: :blush: :bomb: :bye2: :censored: :clapping: :cool: :cray: :dance2: :dash2: :diablo: :drinks: :flag_of_truce: :gamer2: :give_heart: :give_rose: :good: :heart: :heat: :help: :hi: :lol: :mail1: :mocking: :morning2: :negative: :nyam1: :read: :sarcastic: :sarcastic_hand: :scare3: :shok: :shout: :skull: :sorry: :swoon2: :training1: :unknown: :wacko2: :winner: :yahoo: :yes:
BBCode je Uključen
[img] je Uključen
[flash] je Isključen
[url] je Uključen
Smajliji su Uključeni
Revizija teme
   

Proširen prikaz Revizija teme: Registracija korisnika

Re: Registracija korisnika

Post od videographer » 03.05.2012 16:45

Hvala, jesam isprobao.
A particije su napravljene sa Disk Utility, deo Apple Mac OS X Lion-a.

Radili su u pocetku. A sad ne radi ni jedan, a drugacije particije su, jedna windows druga Mac OS X.

Re: Registracija korisnika

Post od Video Majstor » 02.05.2012 1:39

Pa pošto su to hard diskovi od preko 1TB možda je u pitanju onaj novi sistem formatizovanja "advanced formating" ili kako se već zovu, pa da je u tome problem...
Ja na priemr imam jedan takav koji nema advanced formating i on na windows XP radi strašno sporo. Punu brzinu podržava samo Windows 7 (ili Vista). Moguće da problem koji imaš ima veze sa tim.
Ovde imaš nešto malo o tome: http://www.videomajstor.com/blog-hardver-wd20ears

Druga stvar bi mogla da bude da su particije napravljene sa nekim lošim alatom. Možda treba da budu napravljene sa nekim alatom koji ima podršku za apple kompjutere...
Pogledaj šta od softvera nudi Paragon http://www.paragon-software.com/
možda i Symantec http://www.symantec.com/products-solutions/products/

Re: Registracija korisnika

Post od videographer » 30.04.2012 16:35

EXT je Linux, spominjao ga nisam, tako da da, eksterni hard diskovi, Seagate Free Agent Go Flex 1.5TB. Pa puta dva. Jedan je sa NTFS particijom(skladiste svega i svacega) a drugi je sa Mac OS X, dve particije( jedna je boot sa Lionom i video softwareom(super duper ghost sistema koji koristimo na poslu) a druga magacin za ostali radni materijal). Ne prepoznaje je nijedan program do sada koji sam nasao. :blush:

Hard diskovi su ispravni, lampice rade, NTFS disk je ok na PC sa Windowsom.
Mozda mogu da pokusam da nadjem software za PC koji ce da prepozna Mac OS X particije. Imas li resenje neko ? :dash2:

Kad sam ih prvi put koristio radila su oba, na ovom Lionu, pokusao sam i sa reinstaliranjem svih mogucih dodataka sto se tice prepoznavanja particija, nije uspelo. :censored:

Najvise me cudi to da ni jedan od oba ne prepoznaje. Takodje sam instalirao software sa Seagate sajta, a i onaj koji je bio na samim diskovima. :cool:

Kao sto rekoh nije mi prioritet, ali svaki dobar savet prihvatam. :hi:

:drinks:

Re: Registracija korisnika

Post od Video Majstor » 29.04.2012 19:53

Imas iskustva sa Mac Book Pro i Seagate EXT diskovima? Radili su dobro(2 skoro indenticna, jedan je stariji godinu dana, drugi je nov), ali vise ih sistem ne prepoznaje, resenje reinstalirati Lion-a, ali me mrzi... Nije mi prioritet, radi sve odlicno, osim toga, probah razne software ali ne prepoznaje, ispravni su, posto rade na windowsu, Tuxera, software za Seagate je instaliran, OSXFuse, sve je instalirano, USB portovi takodje rade, takodje imam jos dva druga Western Digital externa, oni rade...

Da li pod EXT mislis na externe diskove ili na EXT file system?

Re: Registracija korisnika

Post od videographer » 28.04.2012 5:31

Mrzi me da se pravim pametan, mada uvek se nesto novo nauci. :help:

Imas iskustva sa Mac Book Pro i Seagate EXT diskovima? Radili su dobro(2 skoro indenticna, jedan je stariji godinu dana, drugi je nov), ali vise ih sistem ne prepoznaje, resenje reinstalirati Lion-a, ali me mrzi...:) Nije mi prioritet, radi sve odlicno, osim toga, probah razne software ali ne prepoznaje, ispravni su, posto rade na windowsu, Tuxera, software za Seagate je instaliran, OSXFuse, sve je instalirano, USB portovi takodje rade, takodje imam jos dva druga Western Digital externa, oni rade...:)

Re: Registracija korisnika

Post od Video Majstor » 24.04.2012 23:10

mada aktivnost na ovom forumu je slaba, i ne bih da budem zaklopac na svakoj temi ili cete me
Ne brini. Svrha foruma je da se učestvuje. :)

Re: Registracija korisnika

Post od videographer » 24.04.2012 20:03

Bolje vas nasao :drinks: , mada aktivnost na ovom forumu je slaba, i ne bih da budem zaklopac na svakoj temi :D ili cete me :bomb: :censored:

Re: Registracija korisnika

Post od Video Majstor » 23.04.2012 0:03

Dobrodošao! :drinks:

Hvala! Pregledaću...

Savet, posto sam i ja imao forume u pokusaju pre vise godina (do 100/200 clanova, 30tak aktivnih), stavi i dosadni captcha check, stavi slike ili biranja ili nesto, posto znam da svi mrze dosadni tekst koji moraju da utipkaju, ali zastita investicije je uvek prva.
Ali nema provere ako se uloguješ.

A ako nisi ulogovan onda možeš da budeš srećan što uopšte možeš da postuješ :)
Šalim se za ovo (ali ima i istine). Inače, sadašnji captcha je jedino uspelo rešenje od svih koje sam koristio protiv botova ...tako da ne bih da eksperimentišem. Možda kasnije ako budem imao vremena.

Re: Registracija korisnika

Post od videographer » 20.04.2012 20:10

za Admina, prilikom registracije rec planeta Zemlja je malim slovom. :P

Savet, posto sam i ja imao forume u pokusaju pre vise godina (do 100/200 clanova, 30tak aktivnih), stavi i dosadni captcha check, stavi slike ili biranja ili nesto, posto znam da svi mrze dosadni tekst koji moraju da utipkaju, ali zastita investicije je uvek prva.

Re: Registracija korisnika

Post od VM_admin01 » 04.07.2011 0:43

Izgleda da smo napokon zaustavili spamovanje. :heat:
Sada se za neregistrovane korisnike postavlja pitanje na srpskom. I morate tačno odgovoriti da bi mogli postovati. Lako je i simpatično. :)

Vrh

cron