Pregled profila - Ivankos

Korisničko ime:
Ivankos
Čin:
Novi član
Grupe korisnika:
O sebi...:
Уметност није ствар мог избора већ разлог мог постојања.
Obrazovanje (završeno ili tekuće):
Дипломирани вајар, Приштински факултет.
Zaposlenja i profesionlna iskustva:
Фотограф, Камерман, Видео и аудио монтажер, новинар, водитељ, сценариста (једна епизода игране ТВ серије је снимана по мом сценарију и плаћена, наравно :)... Радио на Радио станици и ТВ продукцији, Телевизији па се искуство напаковало јер те газде максимално натоваре а неки чак и плате.
Veštine u oblasti videa:
Проналажење и предвиђање прича, Осмишљање, Планирање, Снимање, вођење пројекта, монтажа. И ово звучи као "млого" али не причам о квалитету већ о познавању одређених области.
Specijalista sam za...:
Снимање ( и доста добар у монтажи :)
Filmmaking amaterske veštine:
Фотографијом се бавим преко 15 година па то стављам у први план. Она је изузетно важна при снимању јер се велики део нарације може урадити само добрим кадром. Осим снимања и монтаже озбиљно сам радио сценарио и идејно осмислио и спровео у дело неколико комерцијалних пројеката. Док ми нису скренули пажњу готово да нисам ни приметио да уводне и одјавне шпице добро радим. Сматрам доста важним и посвећујем пажњу самом дизајну слике (титл, натпис, прецизно подвучен одговарајућим звуком). Музиком се на бавим али умем да направим добар избор (неки озбиљни редитељи су најмили људе само за избор музике). Као вајар могу да помогнем око сценографије, ако сам за нешто школован онда је то "компликовање" простора. Можда јо понешто...

Kontakt Ivankos

PM:
Pošalji privatnu poruku

Statistika korisnika

Pridružio se:
08.05.2012 12:55
Poslednja poseta:
-
Ukupno postova:
0 | Pretraži korisnikove postove
(0.00% svih postova / 0.00 postova dnevno)
cron