YouTube kanal "biznis" - mogućnosti, iskustva...

Diskusije o filmmakingu: Snimanje, Montaža, Preprodukcija, Produkcija, Postprodukcija, Efekti, Muzika, Zvučni efekti, Gluma, Animacija, Rasveta itd. Takmičenja i festivali...

Moderatori: Video Majstor, Goja

Opis foruma
- Diskusije o filmmakingu: Snimanje, Montaža, Preprodukcija, Produkcija, Postprodukcija, Efekti, Muzika, Zvučni efekti, Gluma, Animacija, Rasveta, Scenografija, Kostimografija itd.
- Festivali i takmičenja
Molimo vas da, ako saznate za neko filmmaking takmičenje ili festival, pokrenete temu o tome, u ovoj rubrici.

---
- Za prikaze vaših gotovih radova ili prezentaciju vaših sposobnosti koristite forum "Filmmakeri - predstavljanje i radovi"
- U vezi scenarija koristite forum "Scenario"

Re: YouTube kanal "biznis" - mogućnosti, iskustva...

Postod Video Majstor » 19.03.2015 5:59

U najblažem slučaju skoro ništa. Ako budeš upozoren a ako si u programu zarade onda možda možeš da ostaneš bez zarade za pregled tih klipova za koje si upozoren.

U težem slučaju recimo da je samo problem sa muzikom, onda mogu da isključe muziku tj. da klip ostane bez zvuka. Ovo se obično odnosi samo ne neke zemlje a u nekima se i dalje isto čuje zvuk.

I u još težem slučaju ti video uklone i obaveste te da kršiš pravila i da imaš nekakv rok da pošalješ dokaze da si autorska dela koristio sa dozvolom (licencom) autora.
Ako se na ovu treću vrstu upozorenja oglušavaš onda možeš biti eliminisan iz priograma zarde ili potpuno da ti zabrane kanal.
Korisnikov avatar
Video Majstor
Član foruma
 
Postova:  1804
Pridružio se:  24.08.2010 21:20

Re: YouTube kanal "biznis" - mogućnosti, iskustva...

Postod Dgras77 » 22.07.2015 11:14

Drugari, ne znam da li je pravo mesto ovde da pitam ali tice se youtube kanala pa da probam, ovaj problem me izludjuje a ne mogu mu nista, naime treba mi link sa subscibe mog kanala i nasao sam na netu da je to sledeci link

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=

narano posle = treba da se upise svoj username i onda je to link za subscribe kanala,

e ja tu sta god da napisem ime kanala ili kor ime youtube izbacuje da korisnik ne postoji, a kada probam za bilo koji tudji kanal onda radi, ima li neko bilo kakvu sugestiju


Hvala drugari .....
Dgras77
Novi član
 
Postova:  1
Pridružio se:  22.07.2015 11:11
Prethodni

Vrati se na Filmmaking - generalno

Ko je online

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

cron