Stranica 1 od 1

Pravila!

PostPostovano: 06.09.2010 18:34
od Video Majstor
- U ovaj forum možete kačiti vaše radove (video, filmovi, crtaći, animacije, kompjuterske animacije, filmsku muziku, zvučne efekte itd.), vaš portfolio, vaš filmmakerski CV, predstaviti se na svoj način, komentaristati i sl.

- Možete svaki vaš rad stavljati u posebnu temu a možete i sve vaše radove stavljati samo u jednu temu. A može i kombinovano. Sami odlučite. Svaki način ima svojih prednosti.

* Za svaki pojedinačni rad koji smatrate dovoljno vrednim je najverovatnije bolje da ima svoju posebnu temu jer će tako dobiti više publike i korisnicima će biti lakše da komentarišu taj rad posebno.

- Zabranjeno je da tuđi rad predstavite kao svoj. Možete postaviti rad koji je delo druge osobe ali to onda morate i navesti.

- Ako ste bili samo jedan od učesnika (deo filmmaking ekipe) pri kreiranju nekog rada imate pravo taj rad predstavljati kao vaš. Naravno poželjno je da pomenete koja je bio vaš deo posla. ...a lepo bi bilo pomenuti i druge osobe koje su zaslužni.

- U slučaju da nemate mogućnost da okačite svoje radove, još uvek imate pravo da pokrenete temu u kojoj ćete se predstvati kao filmmaker. Naravno u tom slučaju trebate naći neki svoj način da se predstavite i pomenete vaše filmmaking sposobnosti. Možete na primer izraziti želju da učestvujete u nekom fimmakerskom projektu itd.

- Svi imaju pravo komentarisati, i oni koji su kačili svoje radove i oni koji nisu.