Stranica 1 od 1

Novogodisnji Poklon - preko 130 zvucnih efekata

PostPostovano: 17.12.2014 17:45
od prijateljv
Ja se "ne bakcem" sa ovim ali eto,mozda ce nekome koristiti...
"A Sound Effect" sajt daje novogodisnji poklon - (naravno potpuno besplatno) preko 130 zvucnih efekata : "Over 130 sound effects for free. 2 GB when uncompressed, or about 1.5 hours worth of sounds! "

http://www.asoundeffect.com/get-free-sound-effects/

Treba da upisete neki (nickname) i mail na koji ce Vam poslati link za preuzimanje.E sada,da li ovaj poklon ("valja nesto"),korisnici koji se bave sa ovakvim stvarima mogu da posete gornji link i pogledaju o cemu se radi,pozz...

Re: Novogodisnji Poklon - preko 130 zvucnih efekata

PostPostovano: 20.12.2014 4:19
od Video Majstor
Hvala za obavest! :)

Ja sam skinuo i potvrđujem da radi kako je napisano. :good:
Kolekcija zvučnih efekata je dosta dobra. U pitanju su uglavnom zvukovi koji oslikavaju različita okruženja, prirodna i veštačka. Pošto ja imam mnoge kolekcije vidim da je ovo jedna od možda najvećih besplatnih kolekcija. I ima nekakvih zvukova koji su retkost na primer, lomljenje leda, hod po snegu itd...

Najbitnije od svega da je besplatno tako da ako to upotrebljavate u vašem videu nećete imati problema sa YouTube-om (pošto se inače dešava da obrišu video sa ako je u njemu korišćen zvuk bez dozvole) na primer.

Re: Novogodisnji Poklon - preko 130 zvucnih efekata

PostPostovano: 15.01.2016 9:11
od croftnelson
As a software engineer, I always receive E-mails from worried people who want to know if they can recover lost data from Android. In fact, it's just a piece of cake. There are a lot of data tool on Android apps store, and with one of them like Android Data. RecoveryRecoveryAndroid, they can retrieve deleted photos from Samsung. But I still highly recommend doing backup regularly via Android Transfer, because you cannot guarantee your lost data will always been find back each time.