Stranica 1 od 1

Dobrodošli!

PostPostovano: 01.10.2010 3:26
od Video Majstor
Pozdrav svima!
Ja sam Video Majstor. Dobrodošli na http://www.videomajstor.com sajt! :drinks:

Ovo je naš forum, najnoviji deo sajta. Prvi domaći forum potpuno fokusiran na oblast videa. Namenjen svima, i amaterima i profesionalcima, koji nešto rade s videom.

Forum smo duže vreme pripremali i radili na tome da bude što kvalitetniji i da bude najviše moguće prilagođen našoj oblasti tj. videu, televiziji i filmmakingu. Izdvojićemo nekoliko značajnijih mogućnosti:
- Video plejer sa YouTube-a kod nas se prikazuje sa 16:9 (Widescreen) ekranom i sa osnovnom YouTube rezolucijom. Slika je veća i prirodnijeg (filmadžijskog) oblika nego na drugim forumima.
- Za filmmakere smo izdvojili čitavu kategoriju "Filmmaking".
- Za predstavljanje radova, portfolia, filmmakerskih C.V.-a... je namenjen forum "Filmmakeri predstavljanje i radovi" gde će se radovi moći biti pregledavani i komentarisani po sistemu
"jedan rad jedna tema" što je preglednije i daje više šanse filmakerima da njihovi radovi dobiju zasluženu publiku.
- Pošto je nedostatak scenarija i scenarista jedna od navćeih problema filmmakera amatera, napravili smo poseban forum u kojem ćemo se baviti tom problematikom.
- i još mnogo toga što ćete sami otkriti... :read:

- Mislili smo čak i na osobe koji zbog obaveza nemaju vremena za registrovanje i pamćenje šifri. Ovo je jedan od retkih foruma na kojem možete da učestvujete (čitate ili pišete poruke) i bez registracije
:mail1:

Osim konkretnih problema koje rešavamo i koje ćemo rešavati, ovakav forum je bitan i zbog sledećeg razloga:
Osobe sa kojima se srećete i družite veoma utiču na vašu motivaciju i razvitak vaših veština. Jako je teško baviti se nečim i usavršavati se a da se nikada ne priča sa drugima koji imaju ista interesovanja. Ovakvo jedno mesto okupljanja je velika stvar za motivaciju, razvijanje takmičarskog duha, razmenu iskustava i brže usavršavanje u oblasti videa.
Sve to pomaže da što pre postanete profesionalci i da živite od onoga što volite, što je možda i najvažnija stvar u životu.

Želimo vam svima mnogo uspeha! :)