Stranica 1 od 2

Utisak

PostPostovano: 01.11.2012 19:45
od Dragan68
Za pocetak, privlacno za nekoga ko hoce i zeli da mu se savetom pomogne u resavanju problema, koji me muci. :(

Re: Utisak

PostPostovano: 02.11.2012 2:06
od Video Majstor
Dobrodošao! :drinks:

Hvala za komentar!
Slobodno piši o problemima koje te muče. :)

Re: Utisak

PostPostovano: 24.02.2013 13:38
od kontrabas
Mnogo puta mi je ovaj sajt pomogao pa evo iz postovanja ... registrovao sam se.
Naravno vec imam spremna pitanja ali o tome cemo u temama. Pozdrav svima :D

Re: Utisak

PostPostovano: 02.03.2013 0:07
od Video Majstor
Dobrodošao! :drinks:

Hvala za komentar! Svaka podrška je značajna. :)

Re: Utisak

PostPostovano: 27.08.2013 19:43
od ddtpecko
Naleteo sam na ovaj sajt i veoma mi se dopala ono o čemu piše ima tu veoma dobrih stvari o video montaži i uopšte o temi videa. Ja izradjujem amaterski prezentaciju poezije kroz vizuelni doživljaj pokretinh slika i pratećih efekata. Ne znam u koju grupu da svrstam ovo što radim. U početku sam koristio PowerPoint za izradu prezentacija pa sam naknadno prebacivao u video format, zatim sam radio sa Windows Movie Maker_om a onda sam koristio i koristim Ulead VideoStudio8 i 11 a sada najčešće Pinnacle Studio 14. Moje radove možete pogledati na Youtube kanalu: http://www.youtube.com/user/ddtpecko

Re: Utisak

PostPostovano: 01.09.2013 3:36
od Video Majstor
Dobrodošao! :drinks:

Drago mi je da ti se sajt dopada.
Ja izradjujem amaterski prezentaciju poezije kroz vizuelni doživljaj pokretinh slika i pratećih efekata. Ne znam u koju grupu da svrstam ovo što radim.
Pa nije važno u šta se može svrstati. Ovaj sajt se ne bavi kategorizacijom. Pretpostavljam da je to nekakva multimedijalna umetnost. Pogledao sam malo vaše radove i deluje mi da pomažu u uživljavanju u poeziju, jer sam inače jedan od onih koji ne može da doživi poeziju čitanjem. Ima smisla...

Re: Utisak

PostPostovano: 01.01.2014 22:41
od tatamata
SREĆNA NOVA !
Verujem da će ovo u novoj 2014 još bolje zaživeti i da će biti više vrememna za rad :)

Re: Utisak

PostPostovano: 03.01.2014 2:07
od Video Majstor
Takođe, srećna nova godina! :drinks:

Srećna nova 2014-a svim posetiocima! :drinks:

Verujem da će ovo u novoj 2014 još bolje zaživeti i da će biti više vrememna za rad

Hvala na lepim željama. :)
Umalo sam stigao da objavim dva teksta pre nove godine, ali umaklo je... Moraće se naći vremena. Biće ovih dana. :training1:

Re: Utisak

PostPostovano: 12.09.2014 19:55
od kadetoni
Moj utisak je najpozitivniji još od prvog kontakta sa ovim sajtom kada sam tražio kako se zove film za kojim tragam od detinjstva i dobio sam odgovor "brzinom svetlosti". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Video Majstoru. Iz zahvalnosti i pristojnosti ja ću pokušati doprineti ovom sajtu učestvujući na nekim temama ili makar posećujući redovnije. Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem. Sa zadovoljstvom sve vas pozdravljam!

Re: Utisak

PostPostovano: 13.09.2014 23:22
od Video Majstor
kadetoni je napisao:Moj utisak je najpozitivniji još od prvog kontakta sa ovim sajtom kada sam tražio kako se zove film za kojim tragam od detinjstva i dobio sam odgovor "brzinom svetlosti". Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Video Majstoru. Iz zahvalnosti i pristojnosti ja ću pokušati doprineti ovom sajtu učestvujući na nekim temama ili makar posećujući redovnije. Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem. Sa zadovoljstvom sve vas pozdravljam!

Hvala! :)
Mnogo znači svaka reč podrške. I drago mi je da nalaziš zanimljive i korisne stvari ovde.
Pozdrav i tebi!

Nemam veštine iz video oblasti i sve se svelo na snimanje klinaca za kućnu arhivu ali sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.Ovde ima još mnogo korisnih sadržaja koje mogu da nađem.
Verovatno to nisam dobro predstavio ali sajt nije samo za obradu videa nego obuhvaca i video/film sa aspekta gledaoca. Kao što simboli iz logoa (kamera, makaze i ekran) pokazuju obuhvaćeno je od sve kreiranje filma na terenu (simbol kamera), obrade videa i rad sa videom na računaru (makaze kao simbol video motaže) i na kraju (simbol ekrana) sve u vezi gledanja videa i uživanja u videu/filmu. Dakle pod ovo treće (ekran) mislim i na distribuciju videa, kopiranje, dolazak do video sadržaja, i uređivanje kućnog bioskopa ili drugi način osposbljavanja računara, televizora zvučnika i dr. stvari za uživanje u videu...
...tako da na sajtu ima sadržaja za svakoga, ne samo za video kreativce. Kada objavim dovoljno toga da pokrijem bolje ove oblasti onda ću to i da slikovitije predstavim na početnoj strani sajta da bude jasno šta tu sve može da se nađe.

Sve zavisi od vremena, koliko će brzo ovo da ide. Sada ne bih da obećavam jer ako najavim a prođe mnogo vremena, onda ispadam kao onaj ko mnogo priča a malo radi.

sam ljubitelj filmova, kao klinac sam visio u bioskopu a kasnije sam imao video-klubove.
Ja takođe, kao što se vidi, mnogo volim filmove. :)
Gledam prosečno 3 filma nedeljno, i opet ima mnogo, čak veoma poznatih, filmova koje nisam odgledao.
Već sam video da ću morati da odgledam nekoliko koje si danas preporučio u riubrici Liste filmova viewforum.php?f=19
:)